Citește în română Read in english Leer en espanol Leggere in italiano Lire en françaisservicii

Sub numele de enJoy ofer servicii de grafică, webdesign, webdevelopment, intreținere și menternanță pentru site-uri, precum și servicii conexe (baze de date, conturi de e-mail), optimizare site-uri pentru motoare de căutare (metatag-uri, cuvinte cheie, hyperlinkuri), optimizare pentru browsere (Internet Explorer, Opera, Chrome, Firefox, Safari).

Pentru webdesign folosesc tehnologii actuale text-based, pentru a asigura o încărcare rapidă a paginilor afișate, precum și o compatibilitate mărită oricărui tip de găzduire, prin promovare folosind animații și vectorizări logo design, flash, multimedia.

Crearea unei lucrări de webdesign începe de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice (design layout - culori, linii, texte, afișare în pagină), continuă cu etapa de programare în limbaje HTML / PHP / Javascript și introducerea formatată propriu-zisă a datelor - imagini, text, fișiere si alte elemente - care alcătuiesc conținutul site-ului.

Fiecare lucrare este diferită deoarece fiecare client este diferit, ceea ce-mi permite să asigur o varietate de concepte potrivite produsui promovat. Vă invit să consultați portofoliul meu și vă aștept să mă contactați prin una din metodele prezentate la secțiunea de contact.


 
© 1999^2016 - enJoy - (+) v12.01.60203
Toate drepturile rezervate.
Aceasta pagina are un certificat CSS valid! Aceasta pagina are un certificat XHTML 1.0 valid! Acest site are disponibila o versiune pentru acces WAP de pe telefonul mobil! i-p.ro - stats

...enJoy stats!

 
  ++